Welkom

cupcake logo redimensionné

« Laat de droom je leven inpalmen… »

Atelier de Sylvie is de realisatie van een droom. De droom om iedere dag opnieuw mijn passie voor patisserie te beleven en te delen, de droom om mijn creativiteit te kunnen botvieren en mijn nieuwsgierigheid te kunnen bevredigen et vooral de droom om u even culinair te kunnen laten ontsnappen.

IMG_1677Na verschillende jaren doorgebracht te hebben aan de zijde van mijn vader in patisserie De Wand et na een omweg via de journalistiek, heb ik uiteindelijk beslist om mijn pen te vervangen door een garde en tot de essentie te komen.

Mijn docenten en de eminente patissiers en chocolatiers die ik heb ontmoet bij Sirre en in het lab van Marc Ducobu hebben me de technieken en de finesses van het beroep bijgebracht. Ik heb mijn creativiteit kunnen ontplooien en ik heb ontdekt dat de patisserie een ruim onderzoeksveld bestrijkt met eindeloze mogelijkheden.

Ik nodig u graag uit om in mijn atelier op ontdekking te komen. Naast de klassieke nagerechten, stel ik u ook graag een aantal vernieuwende desserten en een ruime waaier aan cocktailgebakjes voor evenals een zout aanbod, ideaal voor al uw evenementen.

De kaart zal evolueren en zich aanpassen aan de seizoenen maar ook aan uw smaak. Ik houd immers van uitdagingen!

Op die manier zal de zoektocht naar smaken, kleuren en parfums u in smakelijke vervoering brengen, daar ben ik van overtuigd.

Sylvie Winnen